Aρωμα Ελλαδας

Aρωμα Ελλαδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

To Hλιακτίς θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται συνεχίζει δυναμικά.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Αγαπητοί φίλοι, καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα. Μια εβδομάδα που αν διαχειριστούμε με σωφροσύνη και σύνεση τα μηνύματα της, θα ωφεληθούμε τα μέγιστα, τουλάχιστον στις σχέσεις μας με τον συνάνθρωπο μας.
Κάτι που η «ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ» δεν αντιλαμβάνεται ίσως και έτσι αιφνίδια κλείδωσε την πόρτα της περιοχής όπου βρίσκονται τα γραφεία και οι αποθήκες μας, δυσχεραίνοντας όλους τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, να λάβουν βοήθεια αυτές τις μέρες . Και δεν είναι η πρώτη φορά…
Όμως δεν είναι μόνο αυτό !!!!
Κάποιος μισάνθρωπος με αρρωστημένο νου, «κατέβασε» τον διακόπτη ηλεκτρικού ( ποιος το έκανε;;;; σιγή ιχθύος επικρατεί !!!) με αποτέλεσμα να καταστραφούν 70 κοτόπουλα, 30 συσκευασίες με μπριζόλες , 25 συσκευασίες με κιμά. και 50 κιλά τυροκομικά.
Όλα προοριζόταν, αυτές τις μέρες, να δοθούν σε συνανθρώπους μας.
Μετά από τα παραπάνω δηλώνουμε ότι:
Α) Δεν μας πτοούν αυτού του είδους οι μεθοδεύσεις… εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα και το έργο μας, μάλιστα με περισσότερο πείσμα και ενθουσιασμό.
Β) Οι συνάνθρωποι μας ας μην ανησυχούν. Θα λάβουν την βοήθεια που περιμένουν από το «Ηλιακτίς». Θα εργαστούμε, αν χρειαστεί και την νύχτα, όμως θα συγκεντρώσουμε από την αρχή τις ποσότητες που χρειάζονται… και ακόμη περισσότερες, για να γίνουν τα δέματα ανθρωπιστικής βοήθειας.
Φυσικά θα το πληροφορηθούν πλέον , οι πάντες !!!!
Καιρός να πέσουν οι μάσκες σας…

Για οσους θελουν να βοηθησουν την προσπαθεια μας και να στειλουν τροφιμα και αλλα αγαθα για οσες οικογενειες δοκιμαζονται αυτες τις μερες ας επικοινωνησουν μαζι μας στα εξης..

Τηλέφωνα
251 023 2323 Εργασία
694 461 7726 Εργασία
Διεύθυνση
Ι. ΜΕΞΗ ΤΕΡΜΑ ΚΑΒΑΛΑ
65302 ΠΡΩΗΝ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ

AΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ